Tjejspel

Tjejer har alltid haft sina egna lekar och sina egna spel. Tjejspelen innehåller ett urval spel som är designade för flickor och alla som har lust för flickiga stunder.

De populäraste tjejspelen är dress up -spel och maskeradspel. I dress up -spelen kan man jobba som stylist och stajla sina mannekänger med mode och accessoarer. I sminkspelen får man satsa på smink för fest och vardag. Där kan man också pröva olika färgkombinationer och lära sig hur bra olika färger passar ihop och vad man själv gillar mest.

Ytterligare har vi flera kändisspel. Vi har alla drömt om att träffa våra idoler. Nu kan du åtminstone leka att du känner dem. I våra kändisspel kan du ha skoj med världens största stjärnor! Vi har flera spel som har olika filmstjärnor i huvudrollen. Kanske du också hittar dina favoritkändisar här? För dem som letar efter lite extra pirr i magen i form av romans och spänning har vi olika kyss- och kärleksspel! De här spelen är oskyldiga och roliga och jättepopulära bland flickor.

Tjejspelen är skoj. De innehåller inget våld eller annat opassligt. Barnen som spelar tjejspel är ca 8-14 år gamla. Många barn spelar tjejspel med sina föräldrar och vänner. Det är inte endast flickor som spelar tjejspel. Pojkar hittar också till denna kategori.

Spela ensam eller med din kompis. Tjejspelen är perfekta för pyjamaspartyn eller då du vill göra slut på en tråkig dag. Denna spelkategori handlar om killar, stjärnor, mode och smink. Det är mysigt tjejsnack med dina bästa vänner. Vi garanterar att du har roligt!

Tjejspelen passar för alla som söker tjejpyssel i form av gratis spel! Trots namnet skall alla känna sig välkomna att spela tjejspel.