Spindelharpan

Spindelharpan känner du igen. Spindelharpan kommer du ihåg som ett datorspel på din PC. Spindelharpan är en av de mest populära harpan-spelen och spelas med två stycken kortlekar, vardera med 52 kort. Målet med spelet är att lyckas få bort alla kort från högarna överst på spelrutan med så få steg som möjligt. Man tar bort korten med att flytta på dem från en kolumn till en annan. Idén är att ordna korten i en fallande ordning från kung till äss. När man lyckas med att få korten i ordning försvinner de.

Spelaren måste vara koncentrerad eftersom det är mer taktik involverad i Spindelharpan än i den klassiska Harpan. Det som krävs av dig som spelare är bra observations- och minnesförmåga och naturligtvis lite tålamod.

Spindelharpan spelas oftast av vuxna. Vuxna tycker att Spindelharpan ger bra utmaning och väcker upp hjärnan då man är trött. Bland vuxna är det speciellt kvinnor som tycker om spelet. Patienser är enkla att börja och avsluta. Det krävs inte mycket tid för att sätta sig in i spelet.

Vi har flera olika sorter av Spindelharpan bland våra gratis spel. Pröva på de olika spelen och hitta din favorit. Kom ihåg att spela med eftertanke. Försäkra dig om att du inte missar några matchningar innan du lägger ut en ny rad, så att du inte förstör dina chanser för att få spelet att gå ut. Ifall du gillar Spindelharpan gillar du kanske också våra andra patienser.