Barbiespel

Barbie är den mest sålda dockan i hela världen. Hon är så känd att hon får massor fanpost varje vecka och har en egen fanklubb med mer än 1,5 miljoner medlemmar. Barbiespel är rosa, sockersöta och perfekta för dem som älskar den mest berömda dockan i världen. Med barbiespel lär du känna Barbie på ett helt nytt sätt.

Det har gjorts tv-serier, filmer, böcker och spel om Barbie. Visste du att hon föddes i mars 1959 i USA och att hon har 4 systrar: Skipper, Stacie, Shelly och Krissy? Dessutom finns ju Ken, Barbies pojkvän. Barbievärlden har blivit så stor att den innehåller massor av vänner till Barbie, flera hushållsprodukter, möbler, kläder och bilar. Dockan säljs överallt och det är jättesvårt, om inte omöjligt, att hitta någon som aldrig har hört talas om Barbie.

I de här spelen hittar du Barbiedockan så som hon skall vara: vacker och söt med alla sina snygga kläder, smycken och accessoarer. Hon är aktiv och glad och har skoj med sina vänner och familj. Spelen är gjorda för dem som vill spendera tid med den söta Barbiedockan. Här finns barbiespel med flera olika teman. Vi har barbiespel med bröllop, matlagning, mode, smink och fest. Barbiespel är ett perfekt sätt att träffa Barbie och ha kul med henne online. Med de färggranna och vackra barbiespelen går tiden snabbt. Spela dem gratis direkt i din webbläsare och rösta på spelen du gillar mest.

Fastän Barbie oftast är flickornas favorit finns det också pojkar som spelar här. Och kom ihåg att det är inte bara barn som leker med Barbie, många vuxna samlar på dockan och betalar stora summor pengar för vissa Barbie accessoarer eller kläder. Det är självklart att Barbie är värdefull för alla som har träffat och lekt med henne. Nu får du skratta och ha skoj med Barbie online! Lev fullt upp i barbievärlden!